Zondagochtenddienst via livestream

Komende zondag heeft u de kans een primeur in onze gemeente mee te maken: we gaan onze eerste zondagochtenddienst live via internet uitzenden!

Zoals eerder al gecommuniceerd heeft het LT besloten dat de reguliere zondagochtenddiensten (in elk geval voor maart) niet door gaan. Dat wil zeggen, niet “met publiek” in De Uitkijk. Want wij hebben inmiddels de voorbereidingen getroffen om vanaf komende zondag 22 maart de zondagochtenddiensten live via internet te kunnen uitzenden! Op deze manier kunt u vanuit huis de livestream openen en de dienst toch meemaken.

De liturgie van deze ochtend staat inmiddels ook op de website en bestaat gewoon weer uit het zingen van een aantal aanbiddingsliederen (zingt u thuis vooral mee!), een overdenking en zelfs een Kids Club momentje voor de kinderen.

Voor de overdenking komt gastspreker Boudewijn van Schoonhoven naar ons toe. Boudewijn is directeur van CAMA Zending en komt van de evangeliegemeente Salem in Wageningen. De gemeente Salem zal de dienst ook via de livestream volgen!

U kunt de livestream vanaf zondag 22 maart 10.00 uur volgen via de volgende link:   https://youtu.be/hcPs2rvt2-Q

Van harte welkom!