Parousia jubileumweekend van start

Vrijdagavond is het 40-jarig jubileumweekend van Parousia op feestelijke wijze geopend.

 

 

Gastheer en -vrouw Jan en Miriam Los hebben ons meegenomen in een reis door het 40-jarig bestaan van onze gemeente, waarbij o.a. Ton Bol en Ab Goldberg aan het woord kwamen. Veel oude foto's werden geprojecteerd en ook een aantal gemeentebezoekers vertelden over hun tijd in onze gemeente. Burgemeester Aptroot kwam ook aan het woord en onthulde uiteindelijk een mooi jubileumgeschenk. De aansluitende borrel gaf ruim gelegenheid voor alle gemeenteleden en bezoekers om elkaar te ontmoeten, het was goed om veel oud-bezoekers weer te zien en spreken. De avond werd afgesloten met een flitsend spelletje 'licht-tikkertje'.

 

De zaterdag is bedoeld voor alle gemeentebezoekers en staat in het teken van De Parousia Spelen, het Culinair Festijn (beide alleen per inschrijving) en het optreden van cabaretier en zanger Rob Favier.

 

Op zondag zal Jacob Folkerts uit Drachten spreken, is er voor de kinderen het Vrolijk Theater en gaan we met z'n allen smullen van alle creaties van Heel Parousia Bakt! Iedereen, bezoekers en gasten, is van harte uitgenodigd voor deze feestelijke afsluiting van het weekend.