Vier Kerst samen bij Parousia

Dit jaar zetten we met kerst de deuren weer wijd open voor iedereen uit Zoetermeer en omstreken. Onder het mom van "vier Kerst samen" organiseren we twee verschillende kerstdiensten.

Overzicht:
Zondag 24-12             ‘s morgens geen dienst!
Zondag 24-12             21:00 Kerstavonddienst – wel livestream
Maandag 25-12          10:30 kerstgezinsdienst – geen livestream!

 

Op kerstavond 24 december hebben we om 21:00 uur een traditionele kerstavonddienst. In een sfeervolle ambiance mogen we mensen welkom heten om samen met ons kerst te vieren. Dat begint al bij binnenkomst over de rode loper en met brandende vuurkorven. In de dienst worden bekende kerstliederen afgewisseld met het kerstverhaal waarbij de blijde boodschap van de komst van Jezus heel helder uitgelegd wordt. Na afloop van de dienst volgt een receptie met hapjes en drankjes om echt een moment van ontmoeting met elkaar te hebben.
Kortom, een dienst die zeer geschikt is om mensen voor uit te nodigen.


De volgende dag op kerstochtend 25 december hebben we een kerstgezinsdienst om 10:30 uur. Een dienst die erg geschikt is voor de familie. Tijdens de dienst zullen we door korte sketches door het kerstverhaal heen gaan. De kidsclub is al volop aan het oefenen. Na de dienst hebben we ook een moment van ontmoeten en is er ook wat lekkers voorzien. Een ideale dienst om ook vriendjes en vriendinnetjes, familie en buren uit te nodigen.


Wil je meehelpen of meer informatie?
Er zijn meer dan genoeg kansen om mee te dienen in en om deze diensten. Dus wil je meehelpen, loop even langs de connecthoek en geef je op. Samen dienen is ook samen vieren. Ook ligt daar voldoende PR materiaal om de dienst bekend te maken in onze omgeving.
 
We zien uit naar een mooie Kerst en wensen iedereen heel gezegende kerstdagen!
 
Namens het dienstenteam,
Turpijn en Jurgen