Parkeren

De Uitkijk heeft voldoende parkeerplekken in de buurt van het gebouw. Daar zijn we blij mee.

Het is openbaar terrein, dat houdt in dat iedereen er mag parkeren. Afgelopen weken werden we helaas een aantal keren gestoord tijdens de dienst. Een chauffeur van een containerbedrijf had ook het parkeerterrein aan de Franklinstraat op het oog om zijn containers te stallen en te wisselen onder kerktijd. Met als gevolg dat een aantal mensen uit de kerk hun auto tijdens de dienst moesten verplaatsen. Dat is voor beide partijen niet prettig.

Gelukkig is dit probleem opgelost en is voor de desbetreffende chauffeur een andere oplossing gevonden en kan hij zijn containers elders in de wijk parkeren. We hopen dat hiermee dat probleem is opgelost. En er kan dus gewoon en als vanouds geparkeerd worden op het terrein aan de overkant van de Franklinstraat.

Bij het bedrijf Avandis, tegenover ons gebouw, hebben we toestemming om daar te parkeren op zondag. Echter wel alleen IN de parkeervakken. Zijn die plekken vol, dan graag de auto elders parkeren en niet buiten de vakken en voor de ingang van het bedrijf.

Laten we er met elkaar opletten en zorgen dat er geen nieuwe parkeerprikkelingen ontstaan.