Inschrijven voor de Kerstreizen

Kerst wordt dit jaar in Parousia een bijzondere belevenis! Op kerstavond, vrijdag 24 december, gaan we op Kerstreis door De Uitkijk.

In groepen van maximaal 30 personen gaan we op reis naar Bethlehem. Zoals Jozef en Maria op reis gingen om zich in te schrijven, zullen ook wij op weg gaan naar Bethlehem om ons in te schrijven. Hierna neemt een herder ons mee op reis. Samen met de engelen zingen we buiten op het veld liederen tot eer van God. Daarna is er (gelukkig nu wel) genoeg plaats in de herberg om je op te warmen met wat lekkers en om elkaar te ontmoeten. Vervolgens reizen we verder om het Koningskind te ontmoeten. 

De reis wordt een afwisseling van ontmoeten, liederen zingen of luisteren, een hapje en een drankje en natuurlijk een waardevolle overdenking. Gemeentebezoekers met hun gasten zijn welkom op vrijdag 24 december in Parousia. Aan het eind van de middag start de reis al voor de kinderen van de Kids Club, vriendjes en vriendinnetjes (neem ze mee!) en hun (groot-)ouders/verzorgers. ’s Avonds zijn er reizen voor de rest van de gemeente.

De kerstreizen kunnen veilig plaatsvinden, iedereen kan 1,5m afstand houden en een gedeelte is in de buitenlucht. Voor meer informatie en aanmelden: www.parousiazoetermeer.nl/kerstreizen. Vergeet niet op tijd in te schrijven voor de kerstreizen want vol is vol