Week van gebed

Wereldwijd zal er van 20 t/m 26 januari de Week van Gebed plaatsvinden, het thema is ‘Recht voor ogen’, met de focus op recht en onrecht. 

De tekst uit Deut. 16:10-20 gaat over Gods voorschriften voor festiviteiten die als vanzelf overgaan in de opdracht om integere rechters aan te stellen. Indonesische christenen hebben het materiaal voor 2019 voorbereid. Voor hen is dit geen vreemde combinatie.

Miljoenen zullen rondom dit thema bidden. U bent van harte uitgenodigd om mee te bidden voor onze naaste, voor de vreemdeling, voor eer en herstel etc.
 

 

Avondbijeenkomsten

In de Week van Gebed organiseren de kerken van Zoetermeer gezamenlijk een interkerkelijk programma. Elke avond zal er van 19.30 tot 20.30 uur in één van de deelnemende kerken een gebedsontmoeting plaatsvinden. In het rooster hierboven (klik erop om te vergroten) kunt u de locatie voor elke avond terugvinden. Op donderdagavond 24 januari zal Parousia de gebedsbijeenkomst organiseren, onder leiding van Gijsbert Pronk.
 

Ochtendbijeenkomsten

Parousia Zoetermeer zal tijdens de Week van Gebed tevens elke ochtend een gebedsuur organiseren van 9.00 tot 10.00 uur in de kantine van De Uitkijk
 

  • Maandag 21 januari – Ardy Derlagen
  • Dinsdag 22 januari – Ab Goldberg
  • Woensdag 23 januari – Leo van Driel
  • Donderdag 24 januari  – Dio Glaudemans
  • Vrijdag 25 januari – Karel Kuijpers


We hopen u op een van de dagen te zien.