Gebouw Parousia Wattstraat

Binnenkort

       ​​​​​​​
        Bekijk de BExtra
  livestreams van de jeugd!

Hartelijk welkom!

Ben je hier voor het eerst? Voor zoekers willen we een richtingwijzer zijn naar Jezus, de Zoon van God. Met elkaar vormen we een vitale, levende gemeenschap waarbinnen we elkaar uitdagen om optimaal vorm te geven aan ons leven als christen, op een manier die past bij de tijd waarin we leven.
 

Vanwege de corona-maatregelen komen we momenteel beperkt samen in ons gebouw. We nodigen u graag uit onze livestreams iedere zondag om 10:00 uur te volgen op ons YouTube-kanaal.

 

Laatste nieuws

Het leiderschapsteam heeft een protocol opgesteld waarin we beschrijven hoe we handelen wanneer we melding ontvangen van een besmetting met COVID-19…

Een nieuw seizoen

Lieve gemeente, dank voor alle lieve bemoedigingen naar aanleiding van de intrededienst afgelopen zondag. Het is hartverwarmend!

Een beroep om gebed voor onze broeders en zusters in Beiroet.

Een serie van 7 interkerkelijke gebedswandelingen door verschillende wijken van Zoetermeer, geleid door christenen uit verschillende kerken uit…

Zondagochtend

Datum: 27 september 2020

Tijdstip: 10:00 uur

Livestream: Klik hier

Liturgie: Klik hier

Spreker: Jurgen Lindenhols

 

Zondag 27 september spreekt Jurgen Lindenhols in onze ochtenddienst vanuit het jaarthema #waarbenje? over de woorden "Ik ben” van Jezus die een sterke herinnering opriepen bij zijn toehoorders.

Bijbelteksten:

  • Johannes 8:12-14 (en verder)
  • Johannes 8:57-59
  • Exodus 3:1-14

U ben van harte welkom om de livestream te volgen.

 

 

Belangrijk

Wegens maatregelen rondom het coronavirus is het bezoeken van de kerkdienst op zondag alleen mogelijk op inschrijving. Tevens zal elke dienst online uitgezonden worden via onze livestream.