Gebouw Parousia Wattstraat

Binnenkort

       ​​​​​​​
        Bekijk de BExtra
  livestreams van de jeugd!

Hartelijk welkom!

Ben je hier voor het eerst? Voor zoekers willen we een richtingwijzer zijn naar Jezus, de Zoon van God. Met elkaar vormen we een vitale, levende gemeenschap waarbinnen we elkaar uitdagen om optimaal vorm te geven aan ons leven als christen, op een manier die past bij de tijd waarin we leven.
 

Vanwege de corona-maatregelen komen we momenteel niet samen in ons gebouw, maar we nodigen u graag uit onze livestreams iedere zondag om 10:00 uur te volgen op ons YouTube-kanaal.

 

Laatste nieuws

Een serie van 7 interkerkelijke gebedswandelingen door verschillende wijken van Zoetermeer, geleid door christenen uit verschillende kerken uit…

Vrijdag 10 juli is er een gebeds­ontmoeting over het thema Gebed voor het Licht.

Het LT heeft op 28 maart jl. bekend gemaakt hoe de corona-maatregelen van de rijksoverheid in onze gemeente zouden worden ingevuld.

Elke maandagmorgen is er tussen 9:00 en 12:00 uur gelegenheid om oud papier in te leveren en om boeken te lenen uit onze bieb.

Zondag

 

Datum: 19 juli 2020

Tijdstip: 10:00 uur

Livestream: Klik hier

Liturgie: Klik hier

Spreker: Erick Noorloos

 

Zondag 19 juli spreek Erick Noorloos in onze ochtenddienst. U ben van harte welkom om de livestream te volgen.

 

 

Belangrijk

 

Wegens maatregelen rondom het coronavirus zullen voorlopig de kerkdiensten op zondag niet in De Uitkijk plaatsvinden maar alleen online uitgezonden worden via een livestream.

De link naar de livestream voor deze zondag wordt hierboven geplaatst, onder het kopje 'Zondag'.

Meer informatie over de livestreams kunt u op deze pagina vinden.