Maatregelen rondom het Corona-virus

De Evangelische Gemeente Parousia Zoetermeer neemt haar verantwoordelijkheid in het bestrijden van het COVID-19 virus. Wij volgen de algemene richtlijnen van het RIVM en treffen maatregelen om ervoor te zorgen dat we veilig en verantwoord kunnen functioneren als gemeente. 

Ons gebouw De Uitkijk is helemaal aangepast zodat we met gepaste 1,5m afstand van elkaar gebruik kunnen maken van het gebouw. De Uitkijk is een groot gebouw en heeft een zeer goede ventilatie, de lucht wordt maximaal afgezogen (geen recirculatie).

Afhankelijk van de actuele regels van de overheid en de omstandigheden stellen wij een veilig maximum vast voor het aantal bezoekers in De Uitkijk. Vooraf aanmelden voor de zondagochtenddienst is verplicht. Wanneer het geldende maximale aantal aanmeldingen is bereikt, zal het aanmeldingsformulier gesloten worden.

Het leiderschapsteam heeft tevens een protocol opgesteld waarin we beschrijven hoe we handelen wanneer we melding ontvangen van een besmetting met COVID-19 bij een van onze gemeenteleden. Het protocol kun je hier vinden.

De belangrijkste regels op een rij:

Hieronder staan alle berichten van onze gemeente rondom het corona-virus en de maatregelen.

Corona-maatregelen

Protocol vastgestelde besmetting gemeentelid Parousia

Het leiderschapsteam heeft een protocol opgesteld waarin we beschrijven hoe we handelen wanneer we melding ontvangen van een besmetting met COVID-19 bij een van onze gemeenteleden.

In het Protocol kun je lezen welke stappen we hierbij zetten, welke afwegingen gemaakt worden, hoe e.e.a. wordt vastgelegd en hoe het LT hierover communiceert. Je kunt het Protocol hieronder vinden.

Heb je vragen over het Protocol of onze handelswijze? Laat het ons gerust weten, we staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen graag.