Maatregelen rondom het Corona-virus

De Evangelische Gemeente Parousia Zoetermeer neemt haar verantwoordelijkheid in het bestrijden van het COVID-19 virus. Wij volgen de algemene richtlijnen van het RIVM en treffen maatregelen om ervoor te zorgen dat we veilig en verantwoord kunnen functioneren als gemeente. 

Ons gebouw De Uitkijk is helemaal aangepast zodat we met gepaste 1,5m afstand van elkaar gebruik kunnen maken van het gebouw. De Uitkijk is een groot gebouw en heeft een zeer goede ventilatie, de lucht wordt maximaal afgezogen (geen recirculatie).

Afhankelijk van de actuele regels van de overheid en de omstandigheden stellen wij een veilig maximum vast voor het aantal bezoekers in De Uitkijk. Vooraf aanmelden voor de zondagochtenddienst is verplicht. Wanneer het geldende maximale aantal aanmeldingen is bereikt, zal het aanmeldingsformulier gesloten worden.

Het leiderschapsteam heeft tevens een protocol opgesteld waarin we beschrijven hoe we handelen wanneer we melding ontvangen van een besmetting met COVID-19 bij een van onze gemeenteleden. Het protocol kun je hier vinden.

De belangrijkste regels op een rij:

Hieronder staan alle berichten van onze gemeente rondom het corona-virus en de maatregelen.

Corona-maatregelen

*SPARKLE* activiteiten afgelast

Lieve vrouwen van Parousia, ook veel *SPARKLE* activiteiten kunnen de komende tijd helaas niet doorgaan.

 

De volgende *SPARKLE* activiteiten gaan niet door:

- 27 maart Filmavond
- 4 april Stiltewandeling
- 22 april gebedsochtend
- 20 mei gebedsochtend
- 23 mei High Tea

Laten we elkaar aanmoedigen om creatief te zijn in het onderhouden van contacten met elkaar, ter opbouwing en bemoediging. We kunnen vooral ook voor elkaar danken en bidden. Zoals we via de Sparkle App al doen. (Mocht jij ook in die app willen, laat het even weten via onderstaand emailadres).

Hartelijke groet en in Christus verbonden!

het SPARKLE KERNTEAM: Jeannette,  Charlotte, Lisette, Edith, DalenĂ©, Irene en Monique

Sparkle079@outlook.com


*SPARKLE* het vrouwennetwerk van Parousia