Maatregelen rondom het Corona-virus

De Evangelische Gemeente Parousia Zoetermeer neemt haar verantwoordelijkheid in het bestrijden van het COVID-19 virus. Wij volgen de algemene richtlijnen van het RIVM en treffen maatregelen om ervoor te zorgen dat we veilig en verantwoord kunnen functioneren als gemeente. 

Ons gebouw De Uitkijk is helemaal aangepast zodat we met gepaste 1,5m afstand van elkaar gebruik kunnen maken van het gebouw. De Uitkijk is een groot gebouw en heeft een zeer goede ventilatie, de lucht wordt maximaal afgezogen (geen recirculatie).

Afhankelijk van de actuele regels van de overheid en de omstandigheden stellen wij een veilig maximum vast voor het aantal bezoekers in De Uitkijk. Vooraf aanmelden voor de zondagochtenddienst is verplicht. Wanneer het geldende maximale aantal aanmeldingen is bereikt, zal het aanmeldingsformulier gesloten worden.

Het leiderschapsteam heeft tevens een protocol opgesteld waarin we beschrijven hoe we handelen wanneer we melding ontvangen van een besmetting met COVID-19 bij een van onze gemeenteleden. Het protocol kun je hier vinden.

De belangrijkste regels op een rij:

Hieronder staan alle berichten van onze gemeente rondom het corona-virus en de maatregelen.

Corona-maatregelen

Livestreams jeugd

Ook de jeugd van Parousia heeft sinds afgelopen donderdag elke dinsdag, donderdag en zaterdag een livestream moment. De livestreams zijn wel speciaal voor jeugd, maar uiteraard beschikbaar voor iedereen, jong en oud.

De eerstvolgende livestream is op zaterdag 21 maart om 11.00 uur en deze is te volgen via deze link.

Alle andere livestreams vinden op deze tijden plaats:
di 24 maart    19.30 uur
do 26 maart   10.00 uur
za 28 maart   14.00 uur
di 31 maart    19.30 uur
do 2 april       10.00 uur

Al deze streams worden op hetzelfde youtubekanaal aangeboden: https://parousia.be/livestream/

Deze streams hebben de naam 'BExtra' en worden gehouden zolang de regering extra maatregelen neemt vanwege het Coronavirus.
In de streams word je uitgedaagd om mee te bidden, te zingen en te luisteren naar onderwijs.