Maatregelen rondom het Corona-virus

De Evangelische Gemeente Parousia Zoetermeer neemt haar verantwoordelijkheid in het bestrijden van het COVID-19 virus. Wij volgen de algemene richtlijnen van het RIVM en treffen maatregelen om ervoor te zorgen dat we veilig en verantwoord kunnen functioneren als gemeente. 

Ons gebouw De Uitkijk is helemaal aangepast zodat we met gepaste 1,5m afstand van elkaar gebruik kunnen maken van het gebouw. De Uitkijk is een groot gebouw en heeft een zeer goede ventilatie, de lucht wordt maximaal afgezogen (geen recirculatie).

Afhankelijk van de actuele regels van de overheid en de omstandigheden stellen wij een veilig maximum vast voor het aantal bezoekers in De Uitkijk. Vooraf aanmelden voor de zondagochtenddienst is verplicht. Wanneer het geldende maximale aantal aanmeldingen is bereikt, zal het aanmeldingsformulier gesloten worden.

Het leiderschapsteam heeft tevens een protocol opgesteld waarin we beschrijven hoe we handelen wanneer we melding ontvangen van een besmetting met COVID-19 bij een van onze gemeenteleden. Het protocol kun je hier vinden.

De belangrijkste regels op een rij:

Hieronder staan alle berichten van onze gemeente rondom het corona-virus en de maatregelen.

Corona-maatregelen

Zondagochtenddienst via livestream

Komende zondag heeft u de kans een primeur in onze gemeente mee te maken: we gaan onze eerste zondagochtenddienst live via internet uitzenden!

Zoals eerder al gecommuniceerd heeft het LT besloten dat de reguliere zondagochtenddiensten (in elk geval voor maart) niet door gaan. Dat wil zeggen, niet “met publiek” in De Uitkijk. Want wij hebben inmiddels de voorbereidingen getroffen om vanaf komende zondag 22 maart de zondagochtenddiensten live via internet te kunnen uitzenden! Op deze manier kunt u vanuit huis de livestream openen en de dienst toch meemaken.

De liturgie van deze ochtend staat inmiddels ook op de website en bestaat gewoon weer uit het zingen van een aantal aanbiddingsliederen (zingt u thuis vooral mee!), een overdenking en zelfs een Kids Club momentje voor de kinderen.

Voor de overdenking komt gastspreker Boudewijn van Schoonhoven naar ons toe. Boudewijn is directeur van CAMA Zending en komt van de evangeliegemeente Salem in Wageningen. De gemeente Salem zal de dienst ook via de livestream volgen!

U kunt de livestream vanaf zondag 22 maart 10.00 uur volgen via de volgende link:   https://youtu.be/hcPs2rvt2-Q

Van harte welkom!