Maatregelen rondom het Corona-virus

De Evangelische Gemeente Parousia Zoetermeer neemt haar verantwoordelijkheid in het bestrijden van het COVID-19 virus. Wij volgen de algemene richtlijnen van het RIVM en treffen maatregelen om ervoor te zorgen dat we veilig en verantwoord kunnen functioneren als gemeente. 

Ons gebouw De Uitkijk is helemaal aangepast zodat we met gepaste 1,5m afstand van elkaar gebruik kunnen maken van het gebouw. De Uitkijk is een groot gebouw en heeft een zeer goede ventilatie, de lucht wordt maximaal afgezogen (geen recirculatie).

Afhankelijk van de actuele regels van de overheid en de omstandigheden stellen wij een veilig maximum vast voor het aantal bezoekers in De Uitkijk. Vooraf aanmelden voor de zondagochtenddienst is verplicht. Wanneer het geldende maximale aantal aanmeldingen is bereikt, zal het aanmeldingsformulier gesloten worden.

Het leiderschapsteam heeft tevens een protocol opgesteld waarin we beschrijven hoe we handelen wanneer we melding ontvangen van een besmetting met COVID-19 bij een van onze gemeenteleden. Het protocol kun je hier vinden.

De belangrijkste regels op een rij:

Hieronder staan alle berichten van onze gemeente rondom het corona-virus en de maatregelen.

Corona-maatregelen

Nieuws rondom Corona

Omdat de nieuwsberichten rondom het Corona-virus elkaar momenteel snel opvolgen, hebben we op onze website alle berichten gebundeld zodat u in één oogopslag kunt terugvinden welke maatregelen we hebben genomen.

Onder 'Actueel' vindt u nu een sectie 'Corona-maatregelen' met daar alle nieuwsberichten bij elkaar die te maken hebben met het Corona-virus, zoals berichten uit het LT of evenementen die zijn afgelast in verband met het Corona-virus.

Ook is er rechtsonder op de voorpagina van de website een banner gezet met een directe link naar deze nieuwe pagina.