Maatregelen rondom het Corona-virus

Momenteel is er wereldwijd veel te doen rondom het Corona-virus. Ook onze gemeente heeft hier natuurlijk mee te maken. Op deze pagina kunt u alle berichtgeving vinden rondom het Corona-virus en alle maatregelen daartegen.


 

Corona-maatregelen

Het LT heeft op 28 maart jl. bekend gemaakt hoe de corona-maatregelen van de rijksoverheid in onze gemeente zouden worden ingevuld.

Elke maandagmorgen is er tussen 9:00 en 12:00 uur gelegenheid om oud papier in te leveren en om boeken te lenen uit onze bieb.

Beste broeders en zusters, het LT heeft op 16 maart jl. onder andere bekend gemaakt dat alle activiteiten van 25 personen of meer niet meer doorgaan,…

Lieve vrouwen van Parousia, ook veel *SPARKLE* activiteiten kunnen de komende tijd helaas niet doorgaan.

 

Livestreams jeugd

Ook de jeugd van Parousia heeft sinds afgelopen donderdag elke dinsdag, donderdag en zaterdag een livestream moment. De livestreams zijn wel speciaal…

Komende zondag heeft u de kans een primeur in onze gemeente mee te maken: we gaan onze eerste zondagochtenddienst live via internet uitzenden!

In verband met de beperkingen ten gevolge van het Corana-virus gaat de kledinginzameling op 4 april a.s. niet door.

Omdat de nieuwsberichten rondom het Corona-virus elkaar momenteel snel opvolgen, hebben we op onze website alle berichten gebundeld zodat u in één…

Op woensdag 18 maart organiseert Missie Nederland een Dag van Nationaal Gebed rondom het coronavirus en alle maatregelen.

De introductieavond (kennismaking met de gemeente) die donderdag 19 maart zou plaatsvinden is helaas ook afgelast.