Evangelisatie-avond met jeugd in Zoetermeer

We zijn afgelopen vrijdagavond met een mooie grote groep jeugd en jeugdige Zoetermeer in gegaan om het evangelie te delen. Hieronder een kort verslagje, maar vraag gerust zelf hoe ze het ervaren hebben.

 

 

Wow wat ben ik dankbaar blij en trots..


Dankbaar voor wat de Heer heeft gedaan. Verschillende getuigenissen gehoord en zelf van een aantal die echt een keuze voor Jezus gemaakt hebben. Voor verschillende mensen is er gebeden en een vrouw die een Arabische gemeente zocht...


Blij dat we zoveel éénheid openheid en blijdschap mochten ervaren. In het bijzonder mijn dank voor jullie als biddende gemeente om ons heen! Elke keer weer mogen we het zo duidelijk ervaren als er krachtig gebeden wordt, dat ook zichtbaar en merkbaar is als we de straat op gaan.


Trots op alle jongeren en ouderen die geweest zijn. Ik was de tel even kwijt, maar het komt ergens rond de 15 fantastische mensen uit die echt heel moedig de straat op gingen. Sommigen met een rebus, anderen met lollys en sommige samen met een ervaren iemand zo het gesprek aan gingen. Echt trots op jullie.


Zo mogen we hoopvol en verwachtingsvol uitzien naar de mooie tijd die we als gemeente van Jezus Christus gaan meemaken.