Zendingscollecte voor CAMA

Komende zondag zal in het teken staan van de zending: CAMA Zending-directeur Boudewijn van Schoonhoven zal spreken en de collecte deze ochtend is bestemd voor het Algemeen Fonds van CAMA Zending.

 

 

Parousia Zoetermeer is een CAMA-gemeente, we zijn onderdeel van de Christian And Missionary Alliance. Maar wat doet CAMA Zending nu eigenlijk?

Wist u dat vandaag de dag...

  • 0,6% van de bevolking in Turkije Christen is?
  • 29% van de wereldbevolking nog nooit over Jezus gehoord heeft?
  • 1 op de 1.800 christenen zendeling wordt?
  • Slechts 3% van alle zendelingen naar onbereikte volken gaat?

 

Helaas is de realiteit dat veel mensen Jezus nog niet kennen. De nood is hoog, vooral onder een groot aantal onbereikte volken. CAMA Zending heeft het verlangen om de komende jaren meer zendelingen uit te sturen. Er is veel bereikt in de afgelopen jaren, maar er is ook nog veel te doen. Nog steeds zijn er volken van miljoenen mensen die het Evangelie niet horen, omdat vrijwel niemand in hun omgeving christen is en er zijn geen kerken en geen Bijbels beschikbaar. Er is hulp van buiten nodig.

CAMA Zending is in de laatste vier jaar gegroeid van 33 naar 46 zendingswerkers. Een mooie ontwikkeling die de organisatie graag wil door zetten, maar... het werven en zenden van nieuwe werkers brengt kosten met zich mee.

Uw steun maakt het verschil. Bid voor de onbereikte volken en nieuwe zendelingen. Geef en maak het mogelijk nieuwe zendelingen uit te sturen. Iedere euro telt! Helpt u mee?

Meer informatie op www.camazending.nl.