Inspirerende avond met Pastor Edward Awabdeh

Op zaterdag 22 februari bent u van harte uitgenodigd voor een zeer inspirerende avond met Pastor Edward Awabdeh uit Syrië.

Locatie: de Uitkijk - Wattstraat 64, Zoetermeer
Tijd: koffie en thee vanaf 19.00 uur, start programma om 19.30 uur.

Pastor Edward Awabdeh is de leider van de CAMA kerken in Syrië. Ondanks de grote moeilijkheden door de burgeroorlog, gaan de kerken door met hulpverlening. Hij kan vertellen van wat God doet in Syrië, bijzondere verhalen die je niet hoort op de televisie.

Hij is al eerder in Nederland geweest onder andere bij een dag van Open Doors als hoofdspreker. Hij sprak toen over moed. Als geen ander kan hij het erover hebben. Zijn spreken is zeer inspirerend. Hij spreekt over het christen-zijn in verdrukking, kerk-zijn in een tijd van grote nood. Er zal de gelegenheid zijn om vragen te stellen.

In Zoetermeer is enkele malen gecollecteerd voor de kerken in Syrië. Pastor Edward zal vertellen wat er met het geld is gedaan. Zoetermeer heeft meer gegeven dan wie ook in Nederland. Daarom dat hij ook graag naar Zoetermeer komt. Hij kan vertellen wat ze nu doen in Syrië. Er zijn verschillende Centers of Hope waar medische en trauma hulp wordt gegeven voor de wederopbouw van het land.

Laat deze unieke gelegenheid niet gedachteloos aan u voorbijgaan!

Denk ook na of u christenen in uw omgeving kent voor wie het verhaal van pastor Edward ook bemoedigend en leerzaam kan zijn.
Wij vinden het fijn als U vóór vrijdag 21 februari a.s. even laat weten of U van plan bent om te komen en met hoeveel mensen - dan weten wij hoeveel stoelen we klaar moeten zetten en in welke zaal.

Het dringende verzoek is om zich tijdig en één per huisadres op te geven via dit webformulier of via het emailadres dio.glaudemanshccnet.nl. In twee vragen bent u klaar met uw aanmelding, via het webformulier kunnen mensen zich individueel opgeven.


Namens het LT/ZPF en Stichting CAMA Zending,
Hartelijke groet,
Menno Paats - oudste-voorzitter