De Parousia gebedsweek

Een week van gebed voor, door en van Parousia. Van 3 tot 8 november 2019 wordt er dag en nacht gebeden in de kerk. Het thema van de week is Zend Uw licht en Uw waarheid, laten zij mij leiden (Psalm 43:3).

Iedereen is welkom om de soos te bezoeken voor gebed. Het is de bedoeling dat elke bezoeker een zegen ontvangt. Ook zal er weer gebeden worden voor gebedspunten. En gedurende de week zijn er verschillende gebedsactiviteiten zoals gebed voor de zieken, bidden voor de Zending, Israël gebedsbijeenkomst, enz…
 

Enkele initiatieven brengen wij graag extra onder uw aandacht:

  • Ondernemersgebed, o.l.v. Cesar Franken. Bent u ondernemer? U bent van harte uitgenodigd op maandagavond 4 november van 19.30 – 20.30 voor gebed.
  • Bidden voor Israël o.l.v. Iens & Jeane Roos op woensdagochtend van 9.00 – 11.00 uur.
  • Kidsmiddag door de Kids Club; de kinderen zijn welkom van 14.00 uur tot en met 17.00 uur. U kunt kiezen of u om 14.00 uur of om 15.45 komt, het zijn twee identieke programma’s van ruim een uur.
  • Gebed door het Leiderschapsteam, het LT neemt op woensdag 6 november van 18.30 – 19.30 uur de tijd om te bidden voor de bezoekers van de soos. Wilt u gebed ontvangen van het LT? Komt u dan vooral langs in de soos.
  • Connected mannen strijden samen in gebed op donderdagavond van 22.00 – 00.00 uur. Trek een warme jas aan want het bidden vindt plaats op het plein achter de Uitkijkt.

Doorlopend wordt er gebeden voor gebedspunten. U bent van harte welkom in de soos.


Kortom, iedereen is betrokken bij de invulling van de week.

Kom met je bediening of individueel, of organiseer zelf een gebedsactiviteit. Graag activiteiten even afstemmen met Fenneke.

Een overzicht met de gebedsactiviteiten kun je in onderstaand Excel-bestand vinden.