Gebedspunten van Margriet

Lieve broeders en zusters, Als u dit leest is de zomervakantie weer voorbij en ben ik weer aan de slag.

 

Dank u voor uw gebeden en allerhande steun.

Het afgelopen jaar begon met een fantastisch eerste semester waarin ik de Bijbel cursus mocht geven en met wat studenten naar de kerk kon;

het tweede semester was ik nogal aan huis gekluisterd door de beenvliesontsteking, en nakijken enz werd bemoeilijkt. Ik ben dankbaar dat het nu al veel beter gaat.

 

Ik ben dankbaar voor een tijd van rust en lekker niks doen, ontspannen, wat wandelen, en heb ook genoten van prachtige natuur.


Voor het aankomend semester heb ik weer de eerste jaars studenten, waar ik meer tijd mee hoop door te brengen. Daarnaast geef ik literatuurlessen voor studenten die ik al 3 jaar ken, en waar ik een goede band mee heb. Hopelijk hebben we dit semester goede gesprekken over de lesstof, die o.a. gaat over de Puriteinen en hun vertrouwen op de Heer.

Ik heb in Nederland ook gewoon contact gehouden met Bonnie mijn student en vriendin die dag en nacht studeert om een staatsexamen te kunnen halen om toegelaten te worden tot het doen van een Masters in literatuur. Ook hierbij komen geregeld vragen omtrent de Bijbel en het geloof naar voren. Ik ben heel dankbaar voor goede gesprekken, en ook voor onze goede band:  Bonnie is een echte goede vriendin geworden, en het is altijd gezellig en inspirerend om elkaar te spreken :-)

 

 

Dank u voor uw meeleven. Samen mogen we in de wijngaard van de Heer staan.


In Christus verbonden,
Margriet

 

 

Noot van de redactie: in het belang van de veiligheid van Margriet worden in de berichtgeving van en over haar geen foto's van haar getoond en wordt niet bekendgemaakt in welk land zij verblijft. Daarnaast zijn de berichten alleen zichtbaar na inloggen en staan de berichten maar een beperkte tijd op de website.