Evangelisatieactie halloween succesvol

Op vrijdag 26 oktober vond, vanwege Halloween, een hele mooie en bijzondere evangelisatieactie plaats in het Stadshart. Het was geweldig om samen met christenen uit verschillende kerken te mogen strijden voor de Heer.

 

 

Er waren veel nieuwe evangelisten en bidders. Dat was fijn, want de halloweenparade was heftiger dan vorig jaar. Er waren dit keer ook verkleedde mensen die satanische rituelen uitvoerden. Heel naar om te zien. We zagen ook huilende, bange kinderen.

 

Er was gelukkig veel vrijmoedigheid onder de evangelisten. Er zijn veel gesprekken gevoerd en er is veel gebeden met en voor mensen. Door Zijn Licht hebben we mensen bewust mogen maken van Gods liefde, mensen zijn tot de Heer gekomen en er was ruimte om Gods liefde te delen. Aan het einde van de actie is nog gebeden voor een doofstomme jongen. Hij kan nu horen en spreken!! Dank de Heer daarvoor!

 

Onze dank gaat uit naar iedereen die is geweest en naar de bidders die thuis of elders baden. Het was mooi om met elkaar het Licht te verspreiden in de duisternis. We zijn onze Hemelse Vader geweldig dankbaar. Hij heeft ons beschermd, geleid en gezegend! Want in Hem zijn we meer dan overwinnaars!

 

Het kernteam evangelisatie.