Alpha & Alpha Youth van start

Vanaf 15 januari 2020 starten Alpha & Alpha Youth weer!

Alpha bestaat uit circa 10 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en inspirerend!

Alpha is 's avonds en start met een heerlijke maaltijd. Er is tijd voor ontmoeting en een goed gesprek. Daarna wordt er een inleiding gehouden over een bepaald thema. Na de inleiding ga je uiteen in kleine groepjes, waar ruimte is om alle vragen te stellen die je hebt.

De avonden zijn laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk! Iedereen is van harte welkom om deel te nemen, of je al bekend bent met het geloof of niet. Voor volwassenen vanaf 24 jaar is er Alpha en op dezelfde avond is er voor jeugd vanaf 16 jaar Alpha Youth.

Voordat we starten met Alpha is er een vrijblijvende introductieavond incl. eten op woensdag 15 januari 2020 in de Uitkijk. De Alpha periode loop tot woensdag 1 april.

Meer info bij Else (volwassenen) en Fenneke (Alpha Youth) en aanmelden i.v.m. het eten graag via www.alphaparousia.nl. Er zijn geen kosten aan de Alpha verbonden.